Over gereel


Toen Gereel in 2008 door GERrit Landsaat en EELke Dijkstra werd opgericht hadden de heren hun sporen al ruimschoots verdiend in de techniek in het algemeen en in tuin- en parkmachines in het bijzonder.In de eerste plaats richten zij zich op de reparatie, onderhoud en verkoop van alle uiteenlopende soorten tuin- en parkmachines.
Daarnaast zijn zij door het uitgebreide machinepark in staat alle lichte constructiewerkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan ponsen, zagen, boren tot 40mm, uithoeken, draaien en natuurlijk lassen van alle soorten metalen.
Tevens is er een hoek ingericht voor reparatie aan voertuigen zoals auto’s, aanhangwagens enzovoort. U kunt er ook terecht voor levering, montage en balanceren van nieuwe banden.

Ook een bijzondere uitdaging als b.v. de restauratie van een oude motorfiets of het namaken van niet meer verkrijgbare onderdelen wordt niet uit de weg gegaan.De doelstelling is om laagdrempelig te zijn. Dit uit zich in kleinschaligheid, nuchterheid en aandacht voor de wensen van de klant.
Daarnaast wordt een vriendelijk uurtarief berekend.

Hieronder enkele voorbeelden: